Laatumikron huolto

Huollamme kaikki tietokonemerkit ammattitaidolla ja nopeasti. Rakennamme myös toiveidesi mukaisen työaseman, teollisuus PC:n ja palvelimen. Asennamme ja testaamme ostamasi ohjelmistot, käyttöjärjestelmät, oheislaitteet sekä komponentit käyttövalmiiksi.

Tietokoneiden osat ovat erittäin herkkiä staattisille sähköpurkauksille. Huoltomme on ESD-suojattu tila, jossa laitteittesi huolto tapahtuu turvallisesti.

Virusten kurissapitoon suosittelemme Norman Virus control -ohjelmistoa, jota itsekin käytämme.

Onko kiintolevysi tai muistikorttisi rikkoutunut? Tuo se meille, palautamme tiedostosi sikäli kun se on mahdollista. Kauttamme saat myös Norman Ibaksen tiedonpalautus - ja hävityspalvelut.

Huoltohinnasto