Tiedostojen palautuspalvelut

Onko kiintolevysi tai muistikorttisi rikkoutunut? Tuo se meille, palautamme tiedostosi sikäli kun se on mahdollista. Laatumikrolla on käytettävissä erittäin tehokas tiedostojen palautusohjelmisto.

Palautamme tiedostot rikkinäiseltä kiintolevyltä, kameran muistikortilta tai USB-muistilta, sikäli kun se on mahdollista. Palautetut tiedostot voidaan toimittaa CD:llä tai DVD:llä, tai jos kysymyksessä oli pelkästään rikkoutunut tiedostojärjestelmä, myös alkuperäisellä medialla.

Arvio palautusmahdollisuudesta ja hinnasta tehdään kiintolevylle 20 eurolla ja muistikorteille 10 eurolla. Mikäli tilaat palautustyön, hyvitämme maksamasi arviomaksun.

Tyypillinen muistikortin tai USB-muistin tiedostojen palautus maksaa 20-50 euroa. Kiintolevyn tiedostojen palautus maksaa 50-150 euroa. Hinnat eivät sisällä mahdollisesti tarvittavaa uutta mediaa, jolle tiedostot palautetaan.

Mikäli kyseessä on RAID -levyjärjestelmä, veloitamme tehtyjen työtuntien mukaan.

Mikäli työ ei meiltä onnistu, kauttamme saat myös Norman Ibaksen tiedonpalautus - ja hävityspalvelut. Myös Normanin palautuspalvelun tilatessasi hyvitämme maksamasi arviomaksun.

 

Huoltohinnasto